Selecteer een pagina

Ervaringen

Wil je weten hoe klanten mijn werk hebben ervaren? Hier lees je een paar ervaringsverhalen van klanten met wie ik samen aan de slag ben geweest.

Ik ben zó blij met de opruimsessie van mijn inbox met e-mails. Het is nu niet alleen overzichtelijker in mijn mailbox, maar ook in mijn hoofd. Ik reageer nu op tijd op betalingsverzoeken of kansen die via de mail voorbijkomen.

Natuurlijk moet je het zelf bijhouden. Maar de ervaring die je hebt als je e-mailbox schoon, actueel en relevant is, is de absolute drive om hem voortaan zo te houden.

Marijke

Elke keer weer begon mijn werkdag op zondagavond. Alvast even wat dingen voorbereiden, wat mailtjes wegwerken, want ik wist dat ik daar de volgende dag niet aan toe zou komen. Daardoor sliep ik slecht en was mijn stressniveau altijd hoog. Eigenlijk wist ik niet goed hoe ik deze trend moest doorbreken…..

Maar toen kwam ik in contact met Marianne. En hoorde ik hoe het ook kon! Wat een eyeopener!! Samen hebben we alles in kaart gebracht: waar het mis ging, waarom het misging, hoe ik het kon ombuigen en hoe ik ineens veel effectiever en efficiënter met mijn werkdag om kon gaan. Het was echt dag en nacht verschil. Ik kreeg weer grip op de situatie en mijn werkdag startte gewoon om half negen op maandagochtend en niet meer half negen zondagavond!

Wat zo fijn is aan Marianne is dat ze rustig luistert, niet oordeelt en planmatig aan de slag is gegaan. Samen dingen uitproberen en dan de volgende keer evalueren hoe het ging. Natuurlijk was het een omschakeling voor bepaalde vastgeroeste handelingen, maar als ik had geweten dat deze nieuwe manier van werken me zoveel werkplezier zou geven, had ik het wel 5 jaar geleden willen doen. Absolute aanrader!

Anna

Begin vorig jaar begon ik als ondernemer. Het werd al snel drukker en Ik merkte al vrij rap dat ik best wel wat hulp kon gebruiken bij het structureren van mijn dagelijkse planning. Vooral het managen van zichtbaarheid op de socials slurpte tijd!

Na goed geluisterd te hebben naar waar mijn behoeftes lagen en een paar rake vragen kon Marianne mij in vrij korte tijd laten zien hoe ik meer structuur kon brengen in mijn dagelijkse activiteiten en planning. Ze leerde me ook dat je geen tijd hoeft te morsen op social media. Ik was verbaasd hoe een paar kleine aanpassingen al zoveel rust konden brengen in mijn bedrijf.

Aanrader! Erg blij met de hulp en het advies van Marianne.

Renée

Samen mijn kantoor opgeruimd. Overal lagen papieren en ik was regelmatig wat kwijt. Maar nu niet meer. Alles wat bewaard moet blijven zit netjes in mappen. Met labels is overal aangegeven waar alles ligt, dat werkt heel prettig voor mij.

Pieter